icon mail

logo werkgroep oud heerenveen 250

Gezicht op Heerenveen
Geschilderd door Goffe Struiksma in 1951
Schoterlandse Kruiskerk
Geschilderd door Durk Piebes Sjollema van 1825 tot 1835
Crackstate en RK kerk
In het centrum van Heerenveen

fietsgroep oranjewoud kleinerHet Gidsenteam Heerenveen/Oranjewoud verzorgt van april t/m oktober diverse historische rondleidingen. Deskundige gidsen nemen de deelnemers in groepen van maximaal 15 personen per gids mee langs historisch interessante punten in het centrum van Heerenveen of in het parklandschap van Oranjewoud. Tevens worden er historische fietstochten door Oranjewoud verzorgd.


De duur van de stadswandelingen in Heerenveen en van de wandel- en fietsroutes in Oranjewoud variëert van 1½ tot 2 uur. Men kan zich zowel individueel als in groepsverband inschrijven voor de rondleidingen.
Opgave vooraf is noodzakelijk omdat de rondleiding alleen doorgaat als er minimaal vijf aanmeldingen zijn.
Voor meer informatie of bijzonderheden verwijzen wij u naar onze:  Agenda

Opgave voor alle rondleidingen:

Men kan zich opgeven per telefoon of via e-mail.
Telefoonnummer 06-43.51.94.87. Het e-mailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kosten van deelname aan een wandeling of fietstocht: € 6, -, donateurs en jongeren t/m 15 jaar halve prijs

Rondleiding op maat

Naast de wandelingen/fietstochten volgens rooster organiseert de stichting Historie Heerenveen ook wandelingen en fietstochten op maat in Heerenveen en Oranjewoud. Duur en kosten hangen van uw wensen en de groepsgrootte af. Minimale groepsgrootte: 8 personen. Voor inlichtingen en/of opgave kunt u contact opnemen met Itty Schouten, telefoon 06-43.51.94.87 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Onze sponsors: